Jalkahoidot

Fysioterapeutin terveyttä edistävät jalkahoidot tuovat eloa ja hehkua väsyneille jaloille. Huomaathan varata pidemmän ajan haasteellisempien jalkojen kanssa.

  • Terveyttä edistävä jalkahoito (60min/80min) – 68€ / 78€
  • Jalkahieronta (30min) – 38€
  • Hiukan suurempi ajatus jaloille (45min) – 50€

  • Hetki vain sinulle -jalkahoito (45/60min) – 67€ / 77€
  • Kevyt jalkahoito (45min) – 50€
  • Reflexorinen jalkahieronta (60min) – 60€


Terveyttä edistävä jalkahoito – 68€ / 78€

Sisältää fysioterapeutin tekemän haastattelun, tutkimisen, ohjannan, jalkakylvyn, kovettumien poiston kirurgin veitsellä tarvittaessa, käsin raspauksen, kynsien leikkauksen, viilauksen sekä jalkahieronnan ja erikoisvoiteet.


Jalkahieronta – 38€

Sisältää kylvyn tai lämpimät pyyhkeet sekä rentouttavan hieronnan jalkateristä sääriin ja pohkeisiin fysioterapeutin kuntouttavin tekniikoin.


Hiukan suurempi ajatus jaloille (45min) – 50€

Jalkakylpy ja rentouttava jalkapohjahieronta aikupainalluksin. Kesto 45 min.


Hetki vain sinulle -jalkahoito – 67€ / 77€

Sisältää jalkapohjien kuumakivikäsittelyn sekä joko pään, niskan ja käsien hieronnan tai jalkapohjien ja pohkeiden hieronnan.


Kevyt jalkahoito (45min) – 50€

Virkistävä jalkakylpy, kevyt raspaus, kynsien siistiminen, kynsien lakkaus, hieronta. Kesto 45 min. Hyvässä kunnossa oleville jaloille suunnattu hoitokokonaisuus. Voit tuoda oman kynsilakan tai ostaa omaksi Kaunisorennon valikoimista


Reflexorinen jalkahieronta (60min) – 60€

Käsitellään jalkapohjan ja alaraajan reflexorisia&akupunktiopisteitä kokonaisvaltaisen lihasten rentoutumisen edistämiseksi. Napakka käsittely.