KaunisKorento

Hyvinvointiin keskittyvä yritys Jyväskylässä

KaunisKorento sai alkunsa vuonna 2016, kun lopetin 23 vuoden työurani fysioterapeuttina ja lähdin rakentamaan omaa yritystä. Tavoitteenani oli luoda pieni yritys, jonka kautta voisin toteuttaa ammattitaitoani sekä kauneudenhoidon että fysioterapian kautta. Haluan kohottaa ihmisiä ja auttaa tarvittaessa löytämään uusia näkökulmia, mahdollisuuksia ja ratkaisuja.

Yrittäjä: Minna Pahajoki


Olen Pahajoen Minna, ja toimin KaunisKorennon yksinyrittäjänä. Kun saavut KaunisKorentoon hoitoon, sinun ei tarvitse vielä tietää, minkä hoidon haluaisit tehtäväksi. Voin suositella sinulle paikan päällä juuri ihotyypillesi tai elämäntilanteeseesi sopivaa hoitoa. Tule siis rentoutumaan osoitteeseen Gummeruksenkatu 9, niin saat takuulla juuri sinulle sopivan kasvohoidon, hieronnan, rentoutushoidon tai fysioterapia-ajan.

Nähdään KaunisKorennossa!

Koulutus ja pätevyys

-Työskentelin fysioterapeuttina julkisella sektorilla 23 vuotta monipuolisissa työtehtävissä (fysioterapeutti vuodesta 1991).
-Vuonna 2009 hakeuduin MDT- terapiakoulutukseen ja myöhemmin tehtävänsiirto (tuki-ja liikuntaelinvaivat) lääkäreiltä/ suoravastaanotto-koulutukseen.
-Taidan akupunktio- ja sähköakupunktiohoidot sekä kinesioteippauksen (perus- ja lymfa).
-Käytän työskennellessäni NLP-taitojani asiakasta palvellessani.
-Opiskelin Ilkka Rajalan valmennuksessa NLP practioner ja master- tasot.
-Faskia- ja venytyshierontakurssin kävin 16.3.-17.3.2019 Jari Ylisen johdolla.
-Kauneudenhoitoalan koulutukseni ovat SKY-kosmetologi ja Kalahari Phytoterapeutti.