Fysioterapia

Fysioterapiaa 30 vuoden kokemuksella

fysioterapia

Fysioterapiapalveluiden hinnasto

45min – 56€
60min – 71€
90min – 86€

Akupunktio tai dry needling fysioterapian yhteydessä 10€ (sis. neulat).

Kinesioteippauslisä fysioterapian yhteydessä 5-10€ laajuudesta riippuen.

Koulutus ja pätevyys

fysioterapia jyväskylä
fysioterapia jyväskylä

Työskentelin fysioterapeuttina julkisella sektorilla 23 vuotta monipuolisissa työtehtävissä (fysioterapeutti vuodesta 1991). Vuonna 2009 hakeuduin MDT- terapiakoulutukseen ja myöhemmin tehtävänsiirto (tuki-ja liikuntaelinvaivat) lääkäreiltä/ suoravastaanotto-koulutukseen. Taidan akupunktio- ja sähköakupunktiohoidot sekä kinesioteippauksen (perus- ja lymfa). Käytän työskennellessäni NLP-taitojani asiakasta palvellessani. Opiskelin Ilkka Rajalan valmennuksessa NLP practioner ja master- tasot. Faskia- ja venytyshierontakurssin kävin 16.3.-17.3.2019 Jari Ylisen johdolla.

Tervetuloa osaaviin käsiin!

Fysioterapiapalvelut

MDT eli mekaaninen diagnosointi ja terapia sekä McKenzie-menetelmä

MDT-menetelmä on kontrolloitu itsehoitomenetelmä, jonka perustana on yksilöllisesti laadittu mekaaninen diagnoosi. Oikeaan luokitteluun päästään tarkan haastattelun ja tutkimuksen jälkeen. Terapian tavoitteena ei ole pelkästään poistaa oireita, vaan opettaa henkilö hoitamaan vaivaansa itsenäisesti ja ohjata hänet ehkäisemään vaivan uusiutuminen ja/tai paheneminen.

Fysioterapian suoravastaanotto

Fysioterapian suoravastaanotto on akuutti vastaanotto (tuki- ja liikuntaelinvaivat), jonne voit tulla ilman lääkärin lähetettä.

Akupunktio- ja sähköakupunktio

Akupunktio on kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva hoitomuoto (neulahoito) jota, käytetään etenkin kivun hoitoon. Sen teho perustuu kehomme oman kivunlievitysjärjestelmän aktivointiin. Sähköhoito lisää akupunktion tehoa.

Kinesioteippaus

Kinesioteippiä käytetään yleisimmin urheiluvammojen kuntoutukseen ja lihaskipujen lievittämiseen. Teippi antaa tukea ja varmistaa oikean liikeradan häiritsemättä verenkiertoa. Kinesioteippiä käytetään usein myös urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, sillä sen avulla voidaan varmistua nivelen liikeradasta ja välttää haitallisia ääriasentoja. Teipin kompressiovaikutus voi auttaa turvotuksen lievittämisessä. Kinesioteippiä voidaan myös käyttää leikkaus- ja muiden arpien hoidossa.

Faskia- ja venytyshieronta

Erilisten lihasten ja jänteiden jännitys- ja kiputilojen kuntoutuksessa, kuten akillesjännevaivat, purulihasten jännitys-ja kiputilat, lihasten revähdysvammat, selkäkivut. Käsittelyt levossa, venytyksessä ja kuormituksessa.

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta fysioterapeutin osaavin ottein.

Hierontapalvelun hinnasto:

30min – 35€
45min – 48€
60min – 52€
75min – 72€
90min – 82€