Hieronnat

Rentouttava hieronta tuo luksusta arkeen

hieronta jyväskylä

Opiskelijakortilla -10% alennus normaaleista hinnoista.

Hierontapalvelut ja hinnat

Klassinen hieronta on tehokasta hierontaa fysioterapeutin osaavin ottein.

30min – 35€

45min – 48€

60min – 52€

75min – 72€

90min – 82€

Varaa aika.

Klassinen hieronta on tehokasta hierontaa fysioterapeutin osaavin ottein. Varaa itsellesi hierontasarjakortti:

5x30min hieronta – 133€

5x60min hieronta – 249€

Varaa aika.

Lihaksia ja mieltä syvärentouttava hierontakäsittely kuumia kiviä käyttäen. Kuumakivihieronnalla on positiivinen vaikutus aineenvaihduntaan ja verenkiertoon. Sisältää fysioterapeutin käsittelyä.

-niska-hartia-selkä käsittely 45min – 60€

-koko kehon kuumakivihieronta 60min – 75€

-koko kehon kuumakivihieronta 75min – 85€

-koko kehon kuumakivihieronta 90min – 95€

Varaa aika.

Ihana, lihaksia ja mieltä täydellisesti rentouttava käsittely kuumilla kivillä ja eteerisillä öljyillä. 

Kesto 90min.

Varaa aika. 

Suklaahieronta tuo luksusta arkeen! Varaa itsellesi ylellinen, kosteuttava ja kaikkia aisteja hivelevä suklaahieronta.

30/50 minuutin hoito.

Varaa aika.

Raindrop-hoidossa terapeuttiset öljyt tiputetaan selkärangalle kuin vesipisarat. Hoidossa levitetään iholle n. 80 tippaa yhdeksää korkealaatuista Young Livingin korkealatuista eteeristä öljyä, jotka hierotaan selkään, niskaan ja jalkoihin aktivoiden Vitaflex-tekniikoilla kehon reflexori-ja vyöhykepisteitä. Hoito on äärimmäisen rentouttava ja rauhoittava.

n. 75-90 minuutin hoito.

Varaa aika.

Aromaattisin öljyin koko kehoa hemmotteleva aistielämys joko kevyempänä lymfakäsittelynä tai klassisena hierontana.

60/90 minuutin hoito.

Varaa aika.

Hieronta raskaana oleville naisille fysioterapeutin tekniikoin. Hieronnassa huomioidaan naisen ja vauvan hyvinvointi sekä toivomukset hieronnan suhteen. Isommissa terveydellisissä haasteissa on selvitettävä lääkärin suositus hieronnalle etukäteen. 

30min – 35€

45min – 48€

60min – 52€

75min – 72€

90min – 82€

Varaa aika.

Hetki vain sinulle -hieronta. Sisältää jalkapohjien kuumakivikäsittelyn, pään ja niskan ja käsien hieronnan. Tai jalkapohjien kuumakivikäsittelyn, jalkapohjien ja pohkeiden hieronnan.

45/60 minuutin hoito.

Varaa aika.

Käsitellään jalkapohjan ja alaraajan reflexorisia pisteitä ja akupunktiopisteitä kokonaisvaltaisen lihasten rentoutumisen edistämiseksi. Napakka käsittely.

Hoidon kesto 45-60 minuuttia.

Varaa aika.

Rentouttava niskahartiaseuden sekä pään käsittely istuen fysioterapeutin tekniikoilla. Akupiste/ purentalihaskäsittelyä.

Hoidon kesto 35min.

Varaa aika.

Rentouttava niskahartiaseuden sekä pään käsittely makuulla fysioterapeutin tekniikoilla. Akupiste/ purentalihaskäsittelyä.

Hoidon kesto 45min.

Varaa aika.

Lisäpalvelut

Sisältyy hieronta-aikaan.

Kesto 15min.

Varaa aika.

Vitaflex-refleksorinen käsittely jalkapohjiin ja sääriin aktivoi kehon elinvoimaisuutta ja toimintoja, kuten mm. suoliston toimintaa.

Kesto 15min.

Varaa aika.

Kuivaharjaus postaa ihon kuolleen ihosolukon kirkastaen ja pehmentäen ihoa. Käsittely vilkastuttaa ihon pintaverenkiertoa. Käsittelyn jälkeen ihon hoito-aineet imeytyvät paremmin ihoon.

Kesto 15min.

Varaa aika.

Sensate-laite ja -sovellus on suunniteltu auttamaan stressin hallinnassa, parantamaan unta ja keskittymistä sekä saavuttamaan monia muita asioita, jotka yleensä yhdistetään esimerkiksi  meditaatioon. Sensate on maailman ensimmäinen kuluttajalle tarkoitettu vagushermo-stimulaatioon suunniteltu laite, joka parantaa sydämen sykevälivaihtelua ja käyttäjien subjektiivisen hyvinvoinnin tunnetta jo ensimmäisestä istunnosta lähtien.

Hoidon kesto on 20min/30min

Varaa aika.

Hieronta Jyväskylässä

Elämä on mukavampaa ilman rajoittavia kipuja ja särkyjä. Hieronnassa lihasjumit aukeavat, kiput vähenevät ja mieli rentoutuu. Hieronta lisää aineenvaihduntaa, parantaa verenkiertoa ja lisää endorfiinien tuotantoa. Toimintakyky arjessa parantuu lihasten voidessa paremmin. Sarjakortti hierontaan on paras vaihtoehto silloin, kun arjen kiireessä meinaat unohtaa kehosi hyvinvoinnista huolehtimisen.