Kasvohoidot

Hemmotteleva kasvohoito

Opiskelijakortilla -10% alennus normaaleista hinnoista.

DMK-Kasvohoidot

DMK Skin Revision on hoitokonsepti, joka keskittyy ihoa kuntouttavaan hoitoon ja pyrkii jäljittelemään ihon omaa kemiaa. DMK:n konseptin mukaan moninaiset iho-ongelmat johtuvat usein ihon sisäisestä epätasapainosta. Siksi ihonhoitoa lähestytään jälleenrakentamisen näkökulmasta. DMK on kehittänyt laajan valikoiman hoitolahoitoja, jotka auttavat ihoa toimimaan terveen ja nuorekkaan ihon tavoin, käyttäen hyväksi ihon omaa biokemiaa. DMK:n tuotteiden koostumus vastaa elimistön omaa kemiaa, minkä ansiosta iho reagoi hoitoon odotetulla tavalla. Ammattimaiset hoidot ja kotihoito-ohjelmat toimivat yhdessä saumattomasti luoden täydellisen ekosysteemin ihon terveyden tukemiseen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

DMK Entsyymihoito kahdella tai useammalla erikoiskäsittelyllä, kuten extrakuorinnat ja c-vitamiinihoito naamion aikana ja lopuksi. Tämä hoito on täydellinen sinulle, joka olet jo tutustunut DMK- hoitoihin ja haluat ylläpitää saavutettuja tuloksia ihonhoidossasi.

120 minuutin hoito.

Varaa aika.

Hemmotteleva DMK- kasvohoito. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, kosteuttavan tai puhdistavan naamion ja hoitovoiteet.

60 minuutin hoito.

Varaa aika.

Kiinteyttää ja vahvistaa ihoa. Virkistää verenkierron ja saa aikaan passiivisen lihasten supistumisen. Aminohappojen määrä lisääntyy, iho jälleenrakentuu ja vahvistuu. Soveltuu myös ennaltaehkäiseväksi hoidoksi, sillä se pysäyttää ihon toimintojen hidastumisen.

Kesto max 120min. 

Varaa aika.

Kalahari kasvohoidot

Kalahari on luonnonkaunis ja eksoottinen alue Etelä-Afrikassa, jossa kasvaa useita harvinaisia ja arvokkaita kasveja, jotka ovat tunnettuja niiden hoitavista ominaisuuksistaan. Kalaharin kasvohoitojen salaisuus piilee juuri näiden kasvien käytössä, joista valmistetaan tehokkaita hoitotuotteita iholle.

Kalaharin kasvohoidot ovat tunnettuja luonnollisuudestaan ja korkeasta laadustaan. Hoitojen aikana käytetään kasveista uutettuja öljyjä, seerumeita ja naamioita, jotka ravitsevat ihoa tehokkaasti ja auttavat palauttamaan sen luonnollisen kauneuden ja hehkun. Kalaharin kasvohoidot ovat räätälöityjä eri ihotyypeille, joten voit olla varma, että saat juuri sinun ihollesi sopivan hoidon. Hoidot auttavat poistamaan kuolleita ihosoluja, kosteuttamaan ja ravitsemaan ihoa, sekä ehkäisemään ihon ikääntymisen merkkejä.


Kalaharin kasvohoidot ovat erittäin rentouttavia ja miellyttäviä, ja niiden avulla voit paeta arjen kiireitä hetkeksi ja nauttia täydellisestä hemmotteluhetkestä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Puhdistava peruskasvohoito. Sopii pientä puhdistusta kaipaavalle iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen ja naamion.

60 minuutin hoito.

Varaa aika.

Kosteuttava ja rentouttava peruskasvohoito. Sopii kaikille ihotyypeille.
Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan kasvoille, kaulalle ja dekolteelle sekä naamion ja hoitovoiteet.

60 minuutin hoito.

Varaa aika.

D-AGE 5 on keskivahva kemiallinen kuorinta, joka sisältää yhdistelmän AHA- ja BHA- happoa. Tämä erittäin tehokas hoito kuorii ihoa ja kiihdyttää ihon mitoosia. Hoito tasoittaa ihoa näkyvästi vähentäen ryppyjä, juonteita, laajentuneita ihohuokosia ja tasoittaen ihon sävyä. Ihosta tulee tasainen ja hehkuva. Ihon reagoiminen hoitoon on yksilöllistä. Hoitoa ei kuitenkaan suositella herkälle iholle. Hoidon jälkeen voi esiintyä muutaman päivän ajan punoitusta ja hilseilyä.

45 minuutin hoito.

Varaa aika.

Hot Chocolate kasvo-/ dekolteehoito: Kalaharituotteilla kasvojen ja dekolteen alkupuhdistus ja entsymaattinen kuorinta, Gerardsin suklaahieronta kasvoille ja decolteelle, seerumi ja kosteusvoide.

60 minuutin hoito.

Varaa aika.

Täydellinen kasvohoito, jossa tehokkaat kasvipohjaiset erikoisnaamiot valitaan ihotyypin ja ihon tarpeiden mukaan yksilöllisesti. Hoidosta voidaan tehdä kosteuttava, puhdistava tai kiinteyttävä – ihon pinta ja väri tasoittuvat välittömästi. Sopii kaikille ihotyypeille. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, seerumin, erikoisnaamion ja hoitovoiteet.

60 minuutin hoito.

Varaa aika.

Kiinteyttävä, kirkastava ja elvyttävä hoito kaikille ihotyypeille. 100% orgaaninen ja antioksidanttinen Baobab-kasvihappohoito madaltaa juonteita sekä pienentää ihohuokosia välittömästi. Loistava anti-aging -hoito, jota suositellaan myös sarjana. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, erikoisnaamion, seerumin ja hoitovoiteet.

50 minuutin hoito.

Varaa aika.

Sis. Alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, hieronta, seerumit, algiinihapponaamio. Merilevästä saatava algiinihappo kosteuttaa, rauhoittaa ja suojaa ihoa. Hyaluronihappo taas vaikuttaa tehokkaasti ihon ennenaikaiseen vanhenemiseen kosteuttamalla ihoa ja lisäämällä ihon valmiutta tuottaa kosteutta. E-vitamiini ravitsee ja hoitaa ihoa. Ruusuöljy rauhoittaa ja ehkäisee tulehduksia. Sis. Alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, hieronta, seerumit ja algiinihapponaamio.

60 minuutin hoito.

Varaa aika.

Muut kasvohoidot

Valikoimassa on myös muita laadukkaita kasvohoitoja, jotka auttavat sinua saavuttamaan terveen ja nuorekkaan ihon. Valikoimassa on tällä hetkellä neljä erilaista hoitoa, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita ja toiveita. Käytän hoidoissa vain laadukkaita ja turvallisia tuotteita.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Akupunktio on täysin luonnonmukainen menetelmä. Akupunktio rentouttaa kasvojen lihakset, vähentää ja ennaltaehkäisee juonteita. Ihon väri kirkastuu, kun aineenvaihdunta ja mikroverenkierto paranevat. Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, kasvoakupunktion ja rentouttavan hieronnan (jalkapohja, kasvot, pää), antiage-seerumin, naamion ja ihovoiteen.

60 tai 90 minuutin hoito.

Varaa aika.

Täydellinen puhdistus epäpuhtaalle iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, scrubber-ulträaanipuhdistuksen, mekaanisen puhdistuksen, talirauhasen toimintaa hillitsevän geelin, naamion ja kosteusvoiteen.

Saatavilla myös sarjahoitona: 3 x yht. 145 e tai 5 x yht. 225 e

45 minuutin hoito.

Varaa aika.

Alkupuhdistus, kuorinta ja yhdessä kosmetologin kanssa valittavat terapiat. Sisältää erikoisnaamion.

60 minuutin hoito.

Varaa aika.

Alkupuhdistus, kuorinta ja yhdessä kosmetologin kanssa valittavat terapiat.

60 minuutin hoito.

Varaa aika.

Laitehoidot

Laitteilla suoritettavat kasvohoidot, kuten Scrubber-ultraäänipuhdistus ja timanttihionta, ovat nykyaikaisia menetelmiä, joita käytetään kasvojen ihon puhdistamiseen, hoitamiseen ja nuorentamiseen. Nämä hoidot ovat turvallisia ja tehokkaita, ja niitä voidaan käyttää kaikille ihotyypeille.

Scrubber-ultraäänipuhdistus on hoitomenetelmä, jossa ihon puhdistamiseen käytetään ultraääniaaltoja. Ultraääni siirtää mikrovärähtelyjä ihon pintakerroksiin, mikä auttaa poistamaan kuollutta ihosolukkoa, likaa ja talia. Tämä hoito on kivuton ja tehokas, ja se auttaa parantamaan ihon sävyä ja tekstuuria. Se myös auttaa hoitotuotteita imeytymään paremmin ihoon, mikä tehostaa hoitojen vaikutusta.

Timanttihionta on hoitomenetelmä, jossa ihon pintaa käsitellään timanttiterillä. Timantit pyörittävät kevyesti ihon pintaa, mikä poistaa kuollutta ihosolukkoa, likaa ja talia. Tämä hoito auttaa parantamaan ihon tekstuuria ja heleyttä, vähentämään juonteita ja ryppyjä sekä edistämään ihon uudistumista.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja. Sisältää alkupuhdistuksen, puhdistuksen Scrubber-ultraäänellä, seerumit, erikoisnaamion, aurinkosuojan ja päivävoiteen.

45 minuutin hoito.

Muiden kasvohoitojen yhteydessä scrubber- käsittelylisä 10 e.

Varaa aika.

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja. Sisältää alkupuhdistuksen, puhdistuksen Scrubber-ultraäänellä, seerumit, erikoisnaamion, aurinkosuojan ja päivävoiteen. Käytettävä 3 kuukauden sisällä ensimmäisestä hoitokerrasta.

Varaa aika.

Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta. Iho näyttää hoidon jälkeen selvästi kirkkaammalta, tasaisen väriseltä ja puhtaammalta.

Muiden kasvohoitojen yhteydessä timanttihoidosta (esim. juonteisiin) lisähinta 20€.

45 minuutin hoito.

Varaa aika.

Timanttihionta 5x sarjahoitona kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta. Iho näyttää hoidon jälkeen selvästi kirkkaammalta, tasaisen väriseltä ja puhtaammalta.

Käyttöaika 3 kk esimmäisestä käyntikerrasta.

Varaa aika.

Ihonpuhdistus, joka tehdään käsin, jotta ihohuokoset saadaan putipuhtaaksi.

45 minuutin hoito.

Varaa aika.

Lisäpalvelut

Kasvohoidon yhteyteen on mahdollista ostaa lisäpalveluita yksittäispalvelua edullisemmalla hinnalla.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Miliumien poisto – max. 15min.

Miliumien poisto (kasvohoidon yhteydessä).

Miliumien poisto (ilman kasvohoitoa).

Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu kasvohoidon yhteydessä.

Ripsien tai kulmien kestovärjäys ja muotoilu kasvohoidon yhteydessä. 

Toteutetaan kasvohoidon yhteydessä. Eye Treatment -hoidossa hoidetaan tehokkaasti silmänympärysihoa tehoseerumin, erikoisnaamion ja voiteiden avulla.

Rentouttava pään lihasten ja akupisteiden käsittely. 

15min hoito.

Varaa aika.

Sensate-laite ja -sovellus on suunniteltu auttamaan stressin hallinnassa, parantamaan unta ja keskittymistä sekä saavuttamaan monia muita asioita, jotka yleensä yhdistetään esimerkiksi  meditaatioon. Sensate on maailman ensimmäinen kuluttajalle tarkoitettu vagushermo-stimulaatioon suunniteltu laite, joka parantaa sydämen sykevälivaihtelua ja käyttäjien subjektiivisen hyvinvoinnin tunnetta jo ensimmäisestä istunnosta lähtien.

Hoidon kesto on 20min/30min

Varaa aika.

ihokarvojen poisto sokerilla. 

Kesto 15min.

Varaa aika.

Rentouttava jalkahieronta kasvohoidon yhteydessä. Sisältää akupunktiopisteiden käsittelyä.

Kesto 30min.

Varaa aika.

 

Juonteita madaltava ja ihoa tasoittava kuoriva käsittely kasvohoidon yhteydessä.

Kesto 15min.

Varaa aika.

Varaa itsellesi kasvohoito Jyväskylässä

Hehkeyttä ja nuoruutta laadukkailla kasvohoidoilla. Valitse kosmetologisi avulla juuri sinulle sopivimmat hoidot kotihoitotuotteineen. Kasvohoidosta on apua erilaisissa iho-ongelmissa, esimerkiksi aknessa, couperosassa, ikääntyneen ihon hoidossa ja aurinkovaurioiden tasoittamisessa.

Kasvohoito on lisäksi hemmotteleva elämys arjen kiireiden keskellä. Ennalta-ehkäisevällä ihonhoidolla voidaan välttää iho-ongelmia myös tulevaisuudessa. Säännöllinen ihonhoito eri vuodenaikoina on merkityksellistä. Erityisesti talvella iho kuivuu ja tarvitsee erityistä huolenpitoa pysyäkseen hyvänä. Aurinkosuojaa tarvitsemme joka päivä ympäri vuoden. Kasvohoitoa suositellaan vähintään neljä kertaa vuodessa, jotta iho pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa. Kasvohoitotuotteet vaihtuvat usein vuodenajan mukaan.

Säännöllisen kasvohoiton terveyshyödyt

Kasvohoidot ovat erinomainen valinta sinulle, joka haluat pitää huolta kasvojesi terveydestä ja kauneudesta. Kasvohoidot voivat auttaa sinua saavuttamaan kauniin ja terveen ihon, joka hehkuu nuorekkuutta ja raikkautta. Säännölliset kasvohoidot tarjoavat useita terveyshyötyjä.


1. Kasvohoidot auttavat puhdistamaan ihoa syvältä, poistamaan kuolleita ihosoluja ja ehkäisemään ihon tukkeutumista. Tämä voi auttaa estämään aknea, mustapäitä ja muita ihon epäpuhtauksia.

2. Kasvohoidot voivat auttaa parantamaan ihon kosteustasapainoa ja vahvistamaan ihon omaa suojakerrosta. Tämä auttaa pitämään ihosi pehmeänä ja kimmoisana, mikä voi auttaa ehkäisemään ryppyjen ja muiden ikääntymisen merkkien syntymistä.

3. Kasvohoidot voivat auttaa parantamaan ihon verenkiertoa, mikä voi edistää solujen uusiutumista ja auttaa ihoa pysymään terveenä ja nuorekkaana. Kasvohoidot voivat myös auttaa lievittämään stressiä ja rentouttamaan kasvojen lihaksia, mikä voi vähentää kasvojen jännitystä ja auttaa pitämään ihon tasaisena ja kauniina.

4. Kasvohoidot ovat erinomainen tapa hemmotella itseäsi ja rentoutua arjen kiireiden keskellä. Ammattilaisen tekemä hoito auttaa sinua tuntemaan olosi virkistyneeksi ja pirteäksi.

Kasvohoidot ovat siis hyvä valinta, kun haluat hoitaa ja kaunistaa ihoasi samalla kun rentoudut arjen kiireiden keskellä. Etsi itsellesi sopiva kasvohoito ja anna ihollesi sen ansaitsemaa hoivaa!

Mikäli sopivan hoidon löytäminen tuottaa haasteita, voin auttaa sinua valitsemaan sopivan hoidon myös paikan päällä. Valitse sopivan mittainen aika varauskalenterista, niin kartoitetaan ihollesi sopivin kasvohoito yhdessä!

KaunisKorennon kasvohoidoissa käytettävät ihonhoitosarjat:

-DMK (Danne Montague King)
-Kalahari
-Beauty Garden