Jalkahoidot

Hemmottele jalkojasi virkistävällä jalkahoidolla

jalkahoito jyväskylässä

Fysioterapeutin terveyttä edistävät jalkahoidot tuovat eloa ja hehkua väsyneille jaloille. Huomaathan varata pidemmän ajan haasteellisempien jalkojen kanssa.

Opiskelijakortilla -10% alennus normaaleista hinnoista.

Jalkahoidot

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sisältää fysioterapeutin tekemän haastattelun, tutkimisen, ohjannan, jalkakylvyn, kovettumien poiston kirurgin veitsellä tarvittaessa, käsin raspauksen, kynsien leikkauksen, viilauksen sekä jalkahieronnan ja erikoisvoiteet.

60/80min hoito.

Varaa aika.

Sisältää kylvyn tai lämpimät pyyhkeet sekä rentouttavan hieronnan jalkateristä sääriin ja pohkeisiin fysioterapeutin kuntouttavin tekniikoin.

30 minuutin hoito.

Varaa aika.

Jalkakylpy ja rentouttava jalkapohjahieronta fysioterapeutin tekniikoin kuten faskia-, lymfa- ja akupunktiopainallukset

45 minuutin hoito.

Varaa aika.

Sisältää jalkapohjien kuumakivikäsittelyn sekä joko pään, niskan ja käsien hieronnan tai jalkapohjien ja pohkeiden hieronnan.

45min/60min hoito.

Varaa aika.

Virkistävä jalkakylpy, kevyt raspaus, kynsien siistiminen, kynsien lakkaus, hieronta. Hyvässä kunnossa oleville jaloille suunnattu hoitokokonaisuus. Voit tuoda oman kynsilakan tai ostaa omaksi KaunisKorennon valikoimasta.

45 minuutin hoito.

Varaa aika.

Käsitellään jalkapohjan ja alaraajan reflexorisia pisteitä ja akupunktiopisteitä kokonaisvaltaisen lihasten rentoutumisen edistämiseksi. Napakka käsittely.

60 minuutin hoito.

Varaa aika.

Hemmotteluhetki lapselle kesto 30 min.

jalkakylpy,jonka aikana päähierontaa 10min.Kynsien siistiminen ja lakkaus omalla tai KaunisKorennosta ostetulla lakalla. Jalkaterien ja pohkeiden hieronta fysioterapeutin tekniikoilla.

 

Lisäpalvelut

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sensate-laite ja -sovellus on suunniteltu auttamaan stressin hallinnassa, parantamaan unta ja keskittymistä sekä saavuttamaan monia muita asioita, jotka yleensä yhdistetään esimerkiksi  meditaatioon. Sensate on maailman ensimmäinen kuluttajalle tarkoitettu vagushermo-stimulaatioon suunniteltu laite, joka parantaa sydämen sykevälivaihtelua ja käyttäjien subjektiivisen hyvinvoinnin tunnetta jo ensimmäisestä istunnosta lähtien.

Hoidon kesto on 20min/30min

Varaa aika.

Rentouttava pään lihasten ja akupisteiden käsittely.

Kesto 15min.

Varaa aika.

 

Keveämpi askel säännöllisellä jalkahoidolla

Fysioterapeuttina tiedän , että jalkahoito lisää liikkumis- ja toimintakykyä sekä edistää terveyttä ja parantaa elämänlaatua. Pääset eroon kivuliaista kovettumista ja sisäänkasvaneista kynsistä, saat kauniit ja terveennäköiset jalat, joita kelpaa näyttää sandaalikeleilläkin. Lisäksi fysioterapeuttina ohjaan sinua tarpeen mukaan jalkojen lihasten vahvistamisessa. Jalkahoito on kokonaisvaltainen terveysteko itselle.

Jalkahoidoissa käytän Footlogix ja Iloiset varpaat -hoitotuotteita. Varaa itsellesi aika jalkahoitoon Jyväskylässä.