Beauty Garden hemmotteluhoidot

Hemmottelelua koko keholle

Opiskelijakortilla -10% alennus normaaleista hinnoista.

Hinnasto

Koe puhtaiden ja laadukkaiden luomutuotteiden voima ihollasi! Astu puutarhaan -hoito sopii jokaiselle, joka kaipaa hemmottelua ja rantoutusta. Hoito on ihanteellinen kaikille ihotyypeille kosteuttamaan, ravitsemaan ja kirkastamaan ihoa. Sisältää kasvojen puhdistuksen kamomillaöljyllä, punajuurikuorinnan, pähkinäkuorinnan, hieronnan mesiangervoöljyllä ja porkkanavoiteella, mustaherukka-porkkananaamion, piparminttu-nokkos -kasvoveden, silmänympärys- ja hoitovoiteen, päivänkakkara-seerumin ja porkkanavoiteen.

45 minuutin hoito.

Varaa aika.

Unelmoi puutarhassa- hoito on täydellisen kokonaisvaltainen kasvohoito ja myös loistava lahjaidea. Unelmoi puutarhassa- hoito poistaa kuivuuden ja karheuden iholta, kirkastaa, kosteuttaa ja ravitsee.

Hoito sisältää puhdistuksen kamomillaöljyllä, punajuurikuorinnan, pähkinäkuorinnan,  mesiangervoöljy-tehoseerumin, käsien ja käsivarsien punajuurikuorinnan ja hieronnan uudistavalla villiporkkanaöljyllä, kasvojen, decolteen ja hartioiden hieronnan mesiangervoöljyllä ja porkkanavoiteella, mustaherukka-porkkananaamion/ kurkkunaamion kasvoille, virkistävän piparminttu-nokkoskasvoveden, silmänympärys-hoitovoiteen päivänkakkaraseerumilla ja porkkanavoiteella sekä lopuksi rentoutumisen ja detox-yrttijuoman.

90 minuutin hoito.

Varaa aika.

Levähdä puutarhassa- hoidon rentouttava kokovartalohieronta palauttaa rasituksesta väsynyttä kehoa. Hoito on ihanteellinen valmistamaan vartalon ihoa kesään, tai hoitamaan talven kuivattamaa vartalon ihoa. Hoito kuorii huolellisesti kuivan ja kuolleen ihosolukon ja kosteuttaa ja pehmittää ihoa.

Vartalohoito sisältää lämpimän jalkakylvyn ja yrtihaudukejuoman, punajuurikuorinnan ja vartalohieronnan-villiporkkanaöljyllä.

75 minuutin hoito.

Varaa aika.

Lumoudu puutarhasta- hoito on täydellisen kokonaisvaltainen hemmotteluhoito. Hoito toteutetaan päästä varpaisiin ja se mahdollistaa totaalisen irtioton arjesta. Tällä hoidolla uudistat, ravitset ja kosteutat koko kehosi ihon.

Hoito sisältää lämpimän jalkalkylvyn ja yrttihaudukejuoman, koko vartalon punajuurikuorinnan, vartalohieronnan villiporkkanaöljyllä,  kasvojen puhdistuksen kamomillaöljyllä, kasvojen punajuurikuorinnan ja pähkinäkuorinnan, hieronnan mesiangervoöljyllä ja porkkanavoiteella,  mustaherukka-porkkananaamion/kurkkunaamion, virkistyksen piparminttu-nokkoskasvovedellä sekä silmänympärys-hoitovoiteen päivänkakkaraseerumilla ja porkkanavoiteella.

120 minuutin hoito.

Varaa aika.

Selkäkuorinta hieronnan yhteydessä Beauty Gardenin punajuurikuorinnalla. Kuorinta-aine emulgoidaan veden avulla ihoon. Poistetaan lämpimin kompressein ja toteutetaan loppuhieronta porkkanaöljyllä. Kuiva ja epäpuhdas iho saa kirkastusta. Ihana tuoksu hemmottelee myös mieltäsi. Sisällytetään hieronta-aikaan.

Varaa aika.